Vzpomínky na mládí i potěšení přinese obyvatelům Domova seniorů v Kaplici na Českokrumlovsku další dárek od Ježíškových vnoučat

24. prosinec 2020 12:00

Ježíškovými vnoučaty se znovu stali i zaměstnanci Českého rozhlasu České Budějovice. Seniorům v Kaplici darovali gramofon, na kterém si budou senioři pouštět hlavně dechovky.

Vzpomínky na mládí i potěšení přinese obyvatelům Domova seniorů v Kaplici na Českokrumlovsku další dárek od Ježíškových vnoučat. Projekt Českého rozhlasu pokračuje už čtvrtým rokem. A právě od zaměstnanců českobudějovického studia Českého rozhlasu dostali kapličtí senioři přenosný gramofon a to ve stylu retro. Zdali to byl záměr, na to se v reportáži ptá reportérka Jitka Cibulová Vokatá.

„Ano, tento gramofon se jim zdál jednak skladný, jednak elegantní. Gramofon nás vrátí do starých let, budeme si jej společně užívat a děkujeme všem zaměstnancům, kteří se na něj složili,“ odpovídá ředitelka Domova seniorů Vladimíra Holzerová.

Dárek předala seniorům reportérka společně s Annou Pospíšilovou z oddělení marketingu. Obě je potěšilo vlídné přijetí i pozdravy seniorů za oknem uzavřeného domova, kam můžou v době koronaviru jen jejich nejbližší příbuzní a zaměstnanci.

Celou reportáž si můžete poslechnout online, nebo si ji stáhněte do svých počítačů a mobilů k pozdějšímu poslechu.

Spustit audio