Víkendový sport - výsledky

14. duben 2003

Po šťastné sobotní výhře Sparty nad Slávií 2:0 pokračovalo včera 23. kolo první fotbalové ligy a fotbalisté Českých Budějovic sehráli s libereckými výborný zápas, který ocenili i oba trenéři. Nakonec Jihočeši remizovali s úřadujícím mistrem 3:3, i když už vedli 3:1.

A ještě ostatní výsledky: Jablonec - Hradec Králové 0:0, Bohemians Praha - Blšany 0:0, Teplice - Brno 1:1, Olomouc - Zlín 1:0 a Synot - Ostrava 3:1. Vede Sparta se sedmibodovým náskokem před Slávií, Budějovice jsou osmé, ale Příbram, která je o bod za nimi má zápas k dobru.

Béčko Českých Budějovic remizovalo 3:3 v České fotbalové lize s týmem Semil. Prachatice ve stejné souteži porazily Kolín 3:0.

Basketbalistky Strakonic vyhrály i třetí zápas proti Přerovu ve skupině o 5. až 8. místo a skončí v nejvyšší soutěži nejhůře na šestém místě. Po výhře 84:65 zvítězily Strakonice v sérii 3:0.

Ve fotbalové divizi porazila Třeboň Milevsko 2:1, Hluboká prohrála v Benešově 1:2, Sezimovo Ústí hrálo nerozhodně 1:1 s Rokycany, Kaplice vyhrála nad Táborem 1:0 a Strakonice se rozešly s Pískem bezbrankovou remízou. Strakonice jsou druhé, na čtvrté místo se dostala Třeboň.

Házenkářky Jindřichova Hradce porazily ve třetím rozhodujícím zápase čtvrtfinále první ligy Olomouc opět jen o jedinou branku 18:17 a postoupili mezi nejlepší kvarteto. V něm nechybějí ani nejlepší týmy základní části pražská Slavia, Střešovice a Bohunice. Ve skupině o 9.-12. místo první házenkářské ligy mužů prohrála Třeboň v Rožnově těsně 23:24. Stále si drží devátou příčku, ale bodově se na ní dotáhl právě Rožnov.

autor: čro čb
Spustit audio