Víkendový sport - tipy

19. prosinec 2003

V lyžařském areálu na Zadově jsou na sobotu připraveny první běžecké veřejné závody klasickou technikou na zkrácených tratích. Startuje se v 10 hodin na běžeckém stadionu, přihlásit se můžete přímo na místě.

Druhá hokejová liga má před sebou nadstavbovou část. V Táboře se v sobotu střetnou týmy, které spolu po základní části sousedí. Od 17.00 hodin nastoupí domácí hokejisté proti Žďáru nad Sázavou.

Na druhé ledové ploše českobudějovické Budvar arény se v sobotu od 19.45 minut odehraje poslední letošní prvoligové utkání ve sledž hokeji. Domácí borci nastoupí proti Karlovým Varům.

V Borovanech v sobotu soutěží Vánočního kapra ralyekrosaři. V Borovanské strouze se startuje v 9 hodin.

Ve stejný den budou o Vánočního kapra bojovat i stolní tenisté ve Vodňanech. V místní sokolovně se začíná v půl deváté.

A ještě jednou Vánoční kapr. Ten je cenou pro ty nejlepší ze sobotního nohejbalového turnaje dvojic mužů nad 35 let, který pořádá Sokol Čtyři Dvory v Českých Budějovicích od 9.00 hodin.

A na stadionu v Kamenném Újezdu startuje v sobotu v 10.30 hodin Grand Prix vytrvalců, kteří si to rozdají na trati dlouhé 6,5 km.

V českobudějovické sportovní hale se v neděli v netradiční čas od 14.15 hraje další extraligový volejbalový duel. Domácí Jihostroj nastoupí proti lýdrovi soutěže celku Odolena Voda.

Strakoničtí hokejisté sehrají v neděli první utkání nadstavbové části druhé ligy, a to s Rokycany. Zápas začíná v 17 hodin.

Spustit audio