Sport na víkend

9. leden 2004

V Prachaticích se v sobotu hraje přípravný zápas mezi domácími druholigovými fotbalisty a prvoligovým SK České Budějovice. Na umělém trávníku se začíná v 10.30 hod.

V Písku je v sobotu na programu prvoligový hokejový duel domácích s Mladou Boleslaví od 17.00 hodin. Ve druhé hokejové lize se v Táboře, rovněž od 17.00 hodin, představí Nymburk.

Druholigoví basketbalisté BSK České Budějovice sehrají v sobotu další soutěžní utkání a pokusí se dostat na lepší místo tabulky než je zatím jejich desáté. V tělocvičně Základní školy v Kubatově ulici se od 18.30 hod. střetnou s Blanskem. V neděli si to pak rozdají na stejném místě, ale už od 11.00 hodin s Prostějovem.

Do prachatické haly se v sobotu můžete zajet podívat na první ligu stolních tenistů. Domácí budou od 15ti hodin hostit tým Elizza Praha.

V Mladé Vožici a také v Nové Bystřici se v sobotu uskuteční volné závody v motoskijöringu. Ve Vožici se trénuje od 10.00 hodin a start závodů je ve 13 hodin, v Nové Bystřici začnou tréninky už v 9 hodin a vlastní závod v 11 hodin.

Extraligoví hokejisté HC České Budějovice mají v neděli před sebou další utkání. V Budvar Aréně hostí od 17ti hodin Slavii Praha.

Basketbalisté BSK České Budějovice sehrají v neděli další utkání druhé ligy. V tělocvičně Základní školy v Kubatově ulici se od 11.00 hodin střetnou s Prostějovem.

V neděli také pokračuje řada fotbalových turnajů. V 10 hodin se začíná v Písku, Čtyřech Dvorech a Suchém Vrbném v Českých Budějovicích. Dále se hraje od půl deváté v Českém Krumlově a od půl jedenácté v Plané u Českých Budějovic.

Spustit audio