Pondělí: Velikonoční jídelníček
28. březen 2016
Co jste dávali jako výslužku koledníkům? Vejce, čokoládu nebo peníze, kořalku? O co byl největší zájem? Nabízíte i něco, co jste sami uvařili, upekli, nebo vypálili?
Beránek, mazanec, jehněčí, uzené a hlavně vejce… To všechno patří k velikonočnímu stolu a my si v Noční lince budeme dělat chutě a bavit se o tom, čím jsme si letos obohatili velikonoční jídelníček a zda máte nějaké recepty, které by pomohly zpracovat vykoledovaná vajíčka.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor


Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.