Oslavy 80. narozenin Karla Gotta vrcholí!

12. červenec 2019

Po celý pátek můžete vyhrávat desky Karla Gotta.  A jak na to? Až uslyšíte v našem vysílání ničím nepřerušované dvě po sobě jdoucí skladby Karla Gotta, volejte do studia.

Třetí volající vyhraje jednu z úspěšných desek Karla Gotta na CD. A pozor! Pokud bude součástí těchto dvou skladeb nový duet Karla a Charlotty Gottových „Srdce nehasnou“, vyhráváte kolekci 4 alb na CD s názvem KAREL GOTT 80/80 – Největší hity 1964–2019. Tato kolekce mapuje celou hudební kariéru Karla Gotta a nabízí jeho největší hity.

V pátek také uslyšíte další díl rubriky Fenomén Gott. Tentokrát bude o Karlu Gottovi mluvit jeho kamarád a kolega Karel Šíp. Rubrika bude pokračovat i v sobotu s moderátorem a diskžokejem Milošem Skalkou a v neděli se zpěvačkou Jitkou Zelenkovou.

V sobotu a v neděli oslavy 80. narozenin Karla Gotta vyvrcholí

V našem vysílání uslyšíte gratulace fanoušků a kolegů Karla Gotta. Přidáme speciální vydání Hvězdných návratů s ukázkami z filmů a zábavných pořadů, kde měl roli herce, komika, vypravěče veselých příhod i anekdot.

A po oba víkendové večery se můžete vždy od 22:00 zaposlouchat do Zlatých duetů Karla Gotta. V jeho společnosti uslyšíte například Lucii Bílou, Petru Janů, Michala Davida, Naďu Urbánkovou, Waldemara Matušku a mnoho dalších.

Spustit audio