Hokejisty možná posílí Kaděra a Mošovský

4. prosinec 2003

Útočníci Roman Kaděra a Karel Mošovský by mohli pomoci hokejistům Českých Budějovic ke zlepšení jejich postavení v extralize.

Zástupci momentálně posledního týmu soutěže se s oběma hráči již domluvili na podmínkách jejich angažmá a podle oficiálního internetového serveru klubu nyní čekají na souhlasy jejich současných zaměstnavatelů Vítkovic a Buffala.

S Karlem Mošovským již generální manažer HC České Budějovice J. Pařízek jednal. "S hráčem jsme dohodnuti na jeho příchodu, nyní čekáme na převod hráčských práv ze strany Buffala," uvedl. Dvaadvacetiletý Mošovský, rodák z Písku, působí v zámoří již několik let a momentálně se marně snaží prosadit do kádru Buffala. Moc šancí navíc nedostává ani na farmě v Rochesteru, a proto projevil přání vrátit se zpět do Čech.

Obdobně se vyvíjí i angažmá Kaděry, jenž byl minulý týden vyřazen z kádru Vítkovic. "I tady jsme s hráčem již domluveni na jeho příchodu. Nyní se musí doladit dohoda mezi kluby," řekl Pazourek, který chce do týmu přivést i zkušeného obránce. "Snažíme se přivést hráče, který už něco odehrál. Nebráníme se ani výměnám. V této věci rovněž probíhají jednání," doplnil generální manažer klubu pro www.hokejcb.cz.

autor: čro čb | zdroj: ČTK
Spustit audio