Sport na víkend

3. říjen 2003

První fotbalová liga má v sobotu na programu 10. kolo a v něm bude SK České Budějovice hrát doma na Střeleckém ostrově se Synotem. Utkání začíná v 17.15 .

V divizi je v sobotu na programu jihočeské derby mezi Táborem a Třeboní. Zápas se hraje v Táboře od 16.00 hodin.

Na hřišti Meteoru České Budějovice se v sobotu hraje první zápas play off nejvyšší soutěže pozemních hokejistek. Českobudějovické ženy vyhrály dlouhodobou část a střetnou se s Bohemians Praha, utkání začíná v 10 hodin. Od 12.00 hodin se pak na stejném místě představí muži Meteoru, kteří v extralize hostí Litice.

Hokejbalisté Vltavy České Budějovice se v extralize tentokrát představí doma. V sobotu se nejdříve od půl desáté střetnou s Třebíčí a od 15.00 hodin s Jihlavou.

Chcete-li vidět první volejbalovou ligu mužů, zajděte si v sobotu do českobudějovické haly Na Sádkách, kde od 17.00 hodin bude domácí EGE hostit Hradec Králové.

O víkendu pořádá korfbalový oddíl KCC Sokol České Budějovice první kolo Evropského poháru, které se odehraje ve sportovní hale na Dlouhé louce v Českých Budějovicích. Turnaje se účastní kromě domácích borců ještě 3 týmy z Polska, Maďarska a Ruska. Program začíná v sobotu i v neděli v 9 hodin, přičemž v neděli je poslední utkání naplánováno na 11. hodinu dopolední.

Ve sportovní hale v Třeboni se bude konat III. ročník mezinárodního turnaje Evropský štít. Toho se zúčastní týmy z Anglie, Německa, Maďarska a Českou republiku budou reprezentovat korfbalisté Havířova a Znojma. Zápasy začínají v sobotu i v neděli v půl deváté.

Ve druhé hokejové lize v sobotu hostí od 18.00 hodin Tábor mužstvo Benátek nad Jizerou.

V neděli se hraje další kolo hokejové extraligy. HC České Budějovice bude tentokrát hostit Litvínov. V Budvar aréně začíná zápas tradičně v 17 hodin.

Ve druhé hokejové lize začínají v neděli ve stejný čas hrát doma Strakonice proti Sokolovu.

V třeboňské sportovní hale se v neděli odehraje další utkání první ligy házenkářů, ve kterém bude domácí Jiskra od 18.00 hodin hostit Vítkovice.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnící pořádá v neděli 21. ročník běhu Kolem Lužnice. Nejmladší závodníci ročníku 1998 startují v areálu tělovýchovné jednoty v 9 hodin 15 minut na 150 metrů, poté odstartují postupně další kategorie až po dospělé a veterány.

autor: čro čb
Spustit audio