Sobotní Noční linka: Jakou radu byste dali rodičům malých dětí?

23. březen 2024

Rodiče často přemýšlejí, jak správně vychovávat své děti. Jak být autoritou, aniž by používali tvrdé tresty. Jak jste se k této otázce stavěli vy?

Jak jste se vyrovnávali s výchovou svých dětí? Používali jste tvrdé tresty, nebo jste spíše preferovali přátelský přístup? Jaké metody výchovy jste zvolili? A jak to hodnotíte po letech? Kdybyste měli možnost vrátit se zpět a změnit něco ve své výchově, co by to bylo a proč?

Máte nyní dobrý vztah se svými dospělými dětmi? Je něco, co vám na vaší výchově vyčítají? Kdybyste mohli rodičům malých dětí dát pouze jednu radu, jaká by to byla?

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.