Páteční Noční linka: Být v životě sám sebou

27. září 2019

Je to pro vás těžké? Dokázali jste navzdory tlaku okolí, pomluvám a doporučením zůstat sami sebou? Jste řidičem svého života? Děláte si co chcete a žijete jak to vyhovuje vám? Máte svůj druh humoru, svůj styl oblékání i když se to druhým nemusí líbit? Dal vám někdy někdo najevo,že jste jiní, že vybočujete z řady a nedodržujete to, co se všeobecně očekává? Co pro vás znamená zůstat sám sebou?

Setkáváme se s tím už v dětských letech. Mnozí z vás určitě čelili narážkám od rodičů jako: chováš se jak malý, neodpovídej mi jak dítě nebo jsi už dost velký na toto rozhodnutí. A později zjišťujete, že třeba lidem záleží na tom, co máte na sobě, jak se chováte a podle toho vás také posuzují, ale vy nechcete být jako druzí.

Máte svou životní filozofii, svůj styl oblékání a podobně?

Jste nejšťastnější ve svém světě? Důležité je věřit sám sobě, zůstat sám sebou, nenechat si svůj svět brát a nenapodobovat za každou cenu druhé. Na vaše příběhy se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.