Na Hobby se představí přes 600 firem

17. květen 2004

Přes 600 vystavovatelů a obchodníků se letos představí na 13. ročníku výstavy Hobby, která se od středy do soboty uskuteční na českobudějovickém výstavišti. Vystavovatelé se budou prezentovat na více než 15.000 metrech čtverečních. Na dnešní tiskové konferenci to řekla vedoucí útvaru výstav Michaela Krištůfková.

"Po mezinárodním agrosalonu Země živitelka je Hobby naší druhou nejsilnější výstavou. Je totiž určena pro nejširší veřejnost," dodala. Na výstavě bude k vidění především nářadí, zařízení pro kutily, potřeby pro zahrádkáře, kuchyňské potřeby a sportovní vybavení. Návštěvníci se mohou těšit i na prezentaci nábytkářských firem a výrobců stavebních materiálů. Zájemcům budou po celou dobu výstavy k dispozici poradny ochrany rostlin a úspor energií. Zkušenosti jim předají také odborníci na včelařství a zahrádkářství. Připraveny jsou ukázky lidových řemesel, měření cholesterolu, šestý ročník soutěže psů a další doprovodné kulturní akce.

Loni se na českobudějovickém výstavišti konalo 12 výstav, na kterých se představilo 1944 vystavovatelů. Výstaviště loni navštívilo téměř 345.000 lidí.

autor: čro čb | zdroj: ČTK
Spustit audio