Mobil salon letos již po třinácté

12. duben 2005

Letos již potřinácté pořádá Výstaviště České Budějovice a.s. největší výstavu svého druhu v Jižních Čechách - výstavu MOBIL SALON 2005. Ve dnech 14. - 17. 4. 2005 bude výstaviště patřit dopravě, cestování a s nimi souvisejícím aktivitám a koníčkům, přičemž výstavu bude provázet po celou dobu mimořádný doprovodný kulturní a odborný program.

Kromě stálých vystavovatelů osobních automobilů, jakými jsou např. Mercedes Benz, Fiat, Hyundai, Renault, Škoda, Seat, Citroen, Mitshubishi a Toyota, uvidí návštěvníci i nově expozice značek Ford, BMW, KIA a Opel. Z nákladních automobilů zde budou mít svou expozici značky SCANIA, IVECO, TATRA, MAN, Nissan, Mercedes Benz a Renault. Hlavními spolupořadateli letošní výstavy Mobil Salon se opět staly Policie České republiky a Armáda České republiky, jež se představí návštěvníkům svými prezentacemi. V rámci zlepšení služeb pro vystavovatele, ale i pro širší veřejnost bude v pavilonu B1 v době konání výstavy otevřena internetová kavárna.

V neděli 17. 4. 2005 se v severní části na nové trati ve 12:30 hodin uskuteční již 12. ročník závodu tradiční rallye sprint, pořádaného IJK Jiří Kolouch ČB. Návštěvníci výstavy Mobil salon, kteří vyplní anketní kupon a správně zodpoví otázku, mohou soutěžit v návštěvnické soutěži o horské kolo a dále o poukaz cestovní kanceláře v hodnotě 5000,- Kč.

Otevírací doba: Čt - So 9:00 - 18:00 hod., Ne 9:00 - 17:00 hod.

Více informací o odborném a kulturním doprovodném programu naleznete na internetových stránkách www.vcb.cz.

autor: čro čb | zdroj: ČTK
Spustit audio