Lidé z okolí hudebního klubu Kotnov si opět stěžují na rušení nočního klidu

12. listopad 2013

Obyvatelé Tábora, kteří žijí poblíž hudebního klubu Kotnov, si opět stěžují na rušení nočního klidu. Sepsali kvůli tomu petici, kterou adresovali radě města.

V centru Tábora, kde se nachází hudební klub Kotnov, dochází k rušení nočního klidu. Lidé, kteří bydlí poblíž daného místa, se rozhodli proti tomu sepsat petici. Rada stížnost přijala a bude se jí zabývat.

„Lidem, kteří bydlí v okolí, už dochází trpělivost. Přiznám se, že trpělivost dochází i mně. Nejsem opravdu ten, kdo chce zařizovat nějaká restriktivní opatření směrem k hudebním klubům. Na druhé straně platí pravidlo, že moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného,“ vysvětlil svůj postoj k celé věci starosta Jiří Fišer.

Lidé v okolí hudebního klubu Kotnov, který se nachází v Klokotské ulici v centru Tábora, chtějí pomocí petice změnit současnou situaci. Ta je podle nich nevyhovující.

„Pokud se stane to, že návštěvníci klubu terorizují nejbližší okolí, když v ranních hodinách odcházejí z klubu, případně jsou tam nějaké jevy typu vandalismu a podobně, tak s tím se prostě nejde smířit,“ dodal Fišer.

autoři: Jan Kopřiva , ako
Spustit audio