Kam o víkendu za sportem

27. září 2002

Jihočeský fotbal nabízí v sobotu dva zápasy České fotbalové ligy a dva divizní. V 10.15 hodin minut se v utkání třetí ligy představí v Prachaticích mužstvo Milína a o půl hodiny později si to v Dubenci rozdají zálohy Českých Budějovic a Hradce Králové. Divizní zápasy se budou hrát od půl páté a v nich Sezimovo Ústí přivítá na svém hřišti Doubravku a Třeboň bude hrát doma s Táborem.

Ve druhé hokejové lize se v sobotu v 16.30 hod proti sobě postaví Strakonice a Sokolov, o půl hodiny později začne v Milevsku duel domácích s Havlíčkovým Brodem a ve stejný čas se v Jindřichově Hradci představí Český Krumlov.

V první lize pozemních hokejistek bude v sobotu vedoucí tým Meteoru České Budějovice hrát doma od 10.00 hodin s týmem Bohemians Praha a českobudějovičtí pozemkáři se ve své soutěži střetnou od 12.00 hodin s Hostivaří.

V sobotu se také odehraje ve sportovní hale v Třeboni utkání první ligy házenkářů, ve kterém bude domácí Jiskra hostit Ostravu. Zápas začíná v 18 hodin.

Téměř celou českou špičku běžkyň a běžců na lyžích můžete vidět v neděli na Zadově, kde se uskuteční mezinárodní mistrovství České republiky na kolečkových lyžích. Ženy, mezi kterými nebude chybět ani Kateřina Neumannová, se vydají na šestikilometrovou trať ze Stach v 11.15 hod, muži pak pojedou ze stejného místa 8 km. Cíl je na Zadově u hotelu Olympia.

V první fotbalové lize by budějovičtí hráči rádi složili reparát po třech za sebou prohraných zápasech. V neděli odpoledne je ale čeká opět silný soupeř Viktoria Žižkov. Přijďte tedy na Střelecký ostrov v 16.30 hod povzbudit domácí tým.

Fotbalový program ještě doplníme o divizní utkání, která začínají rovněž v neděli v půl páté. V Kaplici bude hrát Hluboká, ve Strakonicích Přeštice a v Milevsku Satanice.

Poslední pozvánka je do Jindřichova Hradce, kde se v neděli od 10.30 hod bude hrát utkání první ligy házenkářek mezi domácími ženami a Bohunicemi.

autoři: Martin Hlaváček , čro čb
Spustit audio