Grilovačku i prohlídky redakce nabídne Český rozhlas Liberec v neděli 11. června

31. květen 2017

V neděli 11. června 2017 mezi 9. a 13. hodinou proběhne Den otevřených dveří redakce Českého rozhlasu Liberec. Přijďte, budete moct prozkoumat, jak vypadá „zákulisí“ libereckého rozhlasu, podívat se do vysílacích studií nebo si dokonce vyzkoušet práci za mikrofonem.

Během exkurzí vás provedeme všemi zákoutími redakce – vezmeme vás i do newsroomu, kde se den co den od brzkého rána připravuje všechno, co slyšíte ve vysílání. Můžete se setkat s moderátory – Honzou Žílou, Tomášem Benešem, Ivetou Kalátovou, Davidem Hamrem a dalšími, po 12. hodině chybět nebude ani Míra Tartárek na živo s jeho Písničkami na přání.


Kde nás najdete? Žlutý dvojdomek v Modré ulici v libereckém Zeleném Údolí. Adresa: Modrá 1048, 460 06 Liberec.

Na zahradě pro vás budeme zdarma grilovat maso a další pochoutky, k příjemné atmosféře přispěje i liberecký harmonikář Bohumil Houdek.

Odpoledne od 13.30 pak začíná v libereckých Lidových sadech Gody festival s Českým rozhlasem Liberec. I tam bude pestrý program – těšit se můžete na vystoupení, folkových, bluegrassových nebo country kapel z regionu, taneční vystoupení, táborák, bohaté občerstvení. Dění z místa přiblížíme na Českém rozhlasu Liberec v přímém přenosu od 14. hodin.

Těšíme se na viděnou v neděli 11. června!

Petr Urban nakresil pozvánku na Den otevřených dveří Českého rozhlasu Liberec
DOD ČRo Liberec 2017
autor: reČRoL
Spustit audio