Naučte se fotografovat jídlo a vytvořte si vlastní kuchařku!
Pro všechny, které baví jíst, vařit nebo fotografovat, napsala Alena Hrbková velmi inspirativní knihu.
Dokonale návodná, nádherná kniha o fotografování nejen jídla pochází z pera přední české fotografky jídla. Najdete v ní informace o technických postupech, vybavení, kompozici, světle, food stylingu nebo tvorbě atmosféry.
Dozvíte se ale také spoustu zajímavých speciálních detailů a originálních vychytávek.
„Alena Hrbková s jejím kouzelným měkkým světlem a uměním vidět jídlo v hledáčku fotoaparátu nám všem znovu otevírá dveře do kouzelného světa gastronomie, světa vůní, chutí, barev, textur a impresí,“ pochválil autorku Roman Vaněk z Pražského kulinárního institutu.
Spojit dobré jídlo a dokonalou fotografii je umění. Naučte se ho také!
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka