Celý tým moderátorky Hanky Šoberové zvládl ARMY RUN. Tipovací soutěž má vítěze

29. červen 2015

Tvrdá příprava se vyplatila. Všech čtrnáct členů týmu Hanky Šoberové zvládlo v sobotu 27. června extrémní závod ARMY RUN, který se běžel v Černé v Pošumaví. „Bylo to super,“ zhodnotila moderátorka Českého rozhlasu České Budějovice.

Celkem závodilo 121 týmů. Hanka Šoberová a její parťáci skončili na 54. místě. „A měli jsme i úspěšné jedince, například Miroslava Stropka a Václava Bauera na 3. a 4. místě z 553 v kategorii muži. Jitka Kudláčková Gutširthová, Helena Šebestová a Patricie Hrubešová byly na 4. až 6. místě ze 171 žen,“ doplnila. Gratulujeme!

Český rozhlas České Budějovice vyhlásil před závodem tipovací soutěž. Posluchači měli odhadnout, kolik členů týmů úspěšně doběhne do cíle. Prostřednictvím facebookového profilu a emailu přišlo 21 tipů, správných bylo sedm z nich.

Z těch, kteří týmu maximálně věřili, jsme v pondělí dopoledne vylosovali vítězku – stala se jí Veronika Bartošová, která získává sportovní batoh, houbařský nožík a tričko. Dále úspěšně tipovali Jiřina Černá, Monika Palková, Pavel Hanžl, Jiří Em, Jarmila Turčinová a Vladimír Dočekal. Děkujeme za účast!

Tým Hanky Šoberové těsně před závodem
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka