Víkendové tipy

23. květen 2003

Na výpravu ke starému opevnění se můžete v sobotu vypravit ve Starém městě pod Landštejnem. Sraz účastníků je v 9 hodin na náměstí, trasa je dlouhá zhruba šest kilometrů.

Na jindřichohradecké úzkokoklejce vyjíždí v sobotu v 9.30 parní vlak do České Kanady. Cílovou stanicí bude Albeř. Připraveny jsou projížďky na koni, táborák i hudba.

Malí cyklisté si mohou v sobotu zasoutěžit v Blatné na hřišti u školy J. A. Komenského. Začátek akce nazvané "Cyklistický disneyland" je naplánován na 9. hodinu.

Hry bez hranic připravilo na sobotu občanské sdružení Blatka v Zálší na Táborsku. Začátek je ve 14 hodin, utká se celkem šest týmů v sedmi disciplínách.

Na letišti Všechnov na Táborsku se odehraje soutěž leteckých modelářů. Začátek je v 8 hodin.

V Českých Budějovicích pokračuje Bambiriáda. Náměty na využití volného času dětí je možné si vyzkoušet až do nedělního poledne ve Sportovní hale a jejím okolí.

V borovanském kulturním domě na Českobudějovicku se v sobotu sejdou heligonkáři. Začátek je ve 14 hodin.

Mladí hasiči z Českobudějovicka se utkají v hasičském sportu na stadionu v Borovanech. Soutěže se konají v sobotu i v neděli.

V sobotu ve 13 hodin začíná v Podolí, Memoriál Jana Procházky, který je prvním kolem soutěžního poháru hasičů okresu Písek.

Okrskové hasičské cvičení pořádají v sobotu dobrovolní hasiči ve Vráži na Písecku. Začátek je ve 14 hodin.

autor: čro čb
Spustit audio