Víkendové tipy

15. listopad 2002

Koncert Kamila Střihavky se koná v sobotu od 20.00 hod v bechyňském domě kultury. Jako předkapela se představí Deset očí v čele se zpěvačkou Ivou Marešovou.

Po delší přestávce se v českobudějovickém Domě kultury Slávie opět představí reggae skupina Švihadlo. Koncert začíná v sobotu ve 20 hodin. Vystoupení Švihadla by v krajském městě mělo odstartovat projekt Kultura pro studenty a město, jehož tvůrci chtějí čtvrtletně představovat českobudějovickému publiku zajímavé, ale méně známé hudební skupiny.

Český svaz chovatelů v Písku připravil výstavu cizokrajsného ptactva. Otevřena je dnes, zítra a v neděli vždy od 9 do 16 hodin v chovatelském areálu v Žižkově ulici.

Den otevřených dveří připravili ve Státním archivu v Českých Budějovicích. Uskuteční se v sobotu od 9 do 16 hodin.

Pro veřejnost bude v sobotu od 9 do 11 hodin otevřen kostel svatého Václava v Písku. Občané si tak budou moci prohlédnout tuto zrekonstruovanou historickou památku.

V Bernarticích na náměstí mají v sobotu martinské posvícení s velkým trhem.

Zájmenkyně o orientální břišní tance se mohou vypravit v neděli do tělocvičny Zimního stadionu v Táboře. Výuka se uskuteční od 16 do 18 hodin.

Rodinné týmy si mohou v sobotu od 14.00 hodin zasoutěžit v kulturním domě Vltava v Českých Budějovicích. Akci připravil kulturní odbor magistrátu.

Velká výstava holubů králíků a drůbeže se v sobotu a v neděli koná v Českých Budějovicích v pavilonu R na Výstavišti. Součástí výstavy bude i chovatelské poradenství.

autor: čro čb
Spustit audio