Úterní Noční linka: V čem nacházíte povzbuzení do života?

5. listopad 2019

Co nebo kdo vás dokáže povzbudit, zlepšit náladu? Stačí když zaslechnete svou oblíbenou písničku nebo když potkáte dobré známé, prohodíte pár slov? Je to i obyčejný úsměv? Malý dárek, který dostanete a nebo když vidíte, jak se lidé kolem vás smějí a jsou šťastní? A jaké povzbuzení naacházíte v podzimních listopadových dnech? Pomáhá vám i plamen svíčky nebo muzikoterapie? Dobré jídlo, vůně?

Listopadový čas je časem podzimních chmur, brzy se stmívá a máme pocit jako bychom žili ve tmě. Vylepšit a vyladit náladu potřebuje čas od času každý. Každý na to jde ale jinak. Co zaručeně dokáže zlepšit náladu vám - o tom bude dnešní Noční linka s Karlem Sladkým.

Karlovi dodávají radost příběhy se šťastným koncem. Potěší určitě i obyčejný úsměv a když vidí kolem sebe spokojené lidi. Moderátor Noční linky Karel Sladký si myslí, že s humorem a smíchem se dají řešit i mnohé situace a rozpustí někdy i "těžký vzduch".

Šetřit úsměvem a smíchem bychom rozhodně neměli. Někdy slyším úsměv v hlase vás posluchačů, to mám pak dobrou náladu i já. Myslím, že se dá dost dobře předávat, bezbolestně naordinovat, tak do toho pojďme společně v dnešní Noční lince a smutek nechme za dveřmi.

Na vaše příběhy se moc těší moderátor Karel Sladký. Napsat mu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.