Sobotní Noční linka: Rodinné štěstí - našli jste ho?

1. únor 2020

Je vaše rodina nad všechny poklady? Co pro vás znamená? Kdo ji aktuálně tvoří? Dokážete se navzájem podržet? Je pro vás rodina bezpečným přístavem? Pomáháte si, podporujete se? 

Máte štěstí na tolerantní, fungující rodinu a nebo vztahy ve vaší rodině nejsou zrovna ideální? Bylo něco, co vaši rodinu ještě více upevnilo, stmelilo? A nebo vás naopak něco rozdělilo? Došlo v tomto případě pak k usmíření? Umíte si společně sednout k rodinnému stolu a probrat všechny radosti i starosti života? Promluvit si o tom co vás zrovna těší, ale i trápí, pomůžete si?

Není nad rodinné štěstí a rodinnou pospolitost. Mít podporující a chápavou rodinu je to nejvíc. Ne každý ale má to štěstí. Ne každý má rodinu plnou pochopení, lásky a tolerance.

Jak vycházíte se svou rodinou? Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.