Přerušení vysílání 17. července od 9 do 15 hodin

16. červenec 2013

Na středu 17. července 2013 v době od 9.00 do 15.00 je plánována výluka vysílače Kleť z důvodu pravidelné údržby zařízení. Tato výluka postihne kromě jiných i jihočeskou rozhlasovou frekvenci 106,4 MHz.

Vysílání Českého rozhlasu České Budějovice bude zcela přerušeno mezi 9. a 11. hodinou. Po zbytek výluky pak bude vysílání šířeno se sníženým vyzářeným výkonem, který se projeví dočasným zhoršením kvality příjmu Českého rozhlasu České Budějovice na odlehlejších místech Jihočeského kraje.

Od 11. hodiny bude Český rozhlas České Budějovice vysílat dle normálního vysílacího schématu bez ohledu na nižší výkon. Do pořadu Písničky pro radost přijímá hudební redakce gratulace jen pro adresáty, kteří se nacházejí v předpokládaném dosahu signálu. Posluchači ze vzdálenějších míst svou gratulaci neuslyší. Již objednané gratulace lze přesunout na jiný termín na telefonním čísle 386 797 251.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.