Nedělní Noční linka: Hudba nás povznáší a také nám pomáhá v životě

24. listopad 2019

Jak ovlivnila hudba v životě vás a kdy vám nejvíc pomohla? Pomáhá vám poslech hudby? Co rádi posloucháte a kdy? Podle vašeho rozpoložení či denní doby? Na jakém hudebním žánru jste vyrůstali a co posloucháte teď? Jaký vliv má hudba na vaši psychiku? Posloucháte různé žánry podle nálady?

Hudba je jedním z nejkrásnějších darů. Noty oživují slova. Je nejlepší útěchou pro zarmoucené lidi, upokojí srdce,občerství nás a osvěží. Pojďte oživit slova o hudbě právě v dnešní Noční lince, povídáním o vašich hudebních láskách. Karel Sladký se těší na vaše příběhy, které budou vyznáním hudbě.

A tak jak se vyvíjíme, zrajeme, přicházíme na chuť i tomu, co bychom třeba před lety zatracovali a vůbec neposlouchali - jazz, swing, vážná hudba a podobně. Třeba i proto, že to bylo pro náš poslech kdysi těžké a nepochopitelné. Možná je to i o pohodě, chceme více klidu a některá hudba vyžaduje i soustředění.

Znáte někoho, kdo hudbu skládá a nebo to jste právě vy? Jaká píseň je tou Vaší životní, protože s ní máte spojený nějaký moc hezký zážitek? Na vaše vyprávění se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Napsat mu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio