Bafalem k srdci Vltavy

16. červen 2011

Pěkný tip na výlet nyní máme především pro vás, kdo máte v létě na prázdniny vnoučata nebo máte sami ještě malé děti a nechcete je brát pokaždé na ty samé výlety. Máme pro vás hned dvě novinky na jihu Čech, a to Minizooo wapiti u Horní Plané, ale úplně jako první se projedeme výletní lodí Bafal k srdci Vltavy.

Výletní loď Bafal začala jezdit 15. června, a to z přístaviště v Horní Plané. Romanu Kostohryzovou Bafalem provezl kormidelník Karel Blecha. A jestli se ptáte, proč právě Bafal, tak dobře poslouchejte, určitě vás to samotné napadne.

0:00
/
0:00

Výletní loď Bafal vás po části vodní nádrže Lipno proveze každý den přesně v celou, a to mezi 10. a 18. hodinou, jen v pravé poledne se nejezdí.

Cíl: Horní Planá, výletní loď Bafal
Dostupnost: Horní Planá se nachází na levém břehu vodní nádrže Lipno, 29 km JZ od Českého Krumlova, do Horní Plané přijedete autobusem např. linkou Český Krumlov – Horní Planá, vlakem např. linkou České Budějovice – Nové Údolí, výletní loď Bafal kotví na místním přístavišti, které je na konci Jiráskovy ulice
Plavební řád: od 15. června do 15. září, 10h – 18h kromě pravého poledne, je třeba se shromáždit v blízkosti plavidla 10 minut před odplutím
Vstupné: děti do 3 let zdarma, 3 – 15 let 30,-, dospělí 70,-
Vhodné pro: všechny věkové kategorie, plavba trvá 45 minut
Kontakt: 380 738 008, info@horniplana.cz, www.horniplana.cz


Zvětšit mapu
autor: Romana Kostohryzová
Spustit audio