Vánoční ZOO Dvůr Králové, dárky a koledy pro všechny!

2. prosinec 2013

S prvním prosincovým dnem se v ZOO Dvůr Králové nad Labem rozzáří unikátní hra světel, vánočně nasvícené pavilony a cesty. Vánoční dárky začne ZOO rozdávat už od soboty 30. 11. Každý prosincový víkend dostane každý 250. návštěvník jako dárek roční volnou vstupenku do zoo. ZOO totiž čeká během těchto týdnů narození již 250. mláděte žirafy.

Pokladna bude otevřena do 16. hodin a pavilony do 18. hodin. O víkendech se pokladna zavře až v 18. hodin a pavilony ve 20. hodin.

Vánoční ZOO Dvůr Králové - Školy stromky

Ve čtvrtek 5. prosince se mohou děti těšit na Mikulášskou nadílku. Mikuláše s doprovodem zvířat potkají v ZOO mezi 13. a 17. hodinou.

Letos se ZOO poprvé připojila k akci „Česko zpívá koledy“. Ve středu 11. 12. se zpívají v 18 hodin koledy na různých místech v celé zemi. V zoologické zahradě se bude zpívat za hlavním vchodem u dětského hřiště. Pokladna bude otevřena do 18. hodin, pavilony do 20. hodin a vstupné od 17. hodin bude za symbolických 10 korun. Za symbolickou částku se budou také, hned za vchodem, podávat horké africké nápoje a africký koláč.

Od 1. do 20. 12. probíhá zdobení vánočních stromečků školními kolektivy. Po ozdobení stromku si mohou děti prohlédnout ZOO. Stačí se jen zaregistrovat ZDE.


Zvětšit mapu
autor: JMys
Spustit audio