O pořadu Koncertní ozvěny od Tří lvů

Koncert, to nejsou z posluchačského pohledu pouze dvě hodiny prožité na sedadle, ale také následné emoce a vzpomínky. Rozhlasové koncerty mají tu výhodu, že jsou zaznamenány, v určité podobě odvysílány. 

Veřejné nahrávky hudebních vystoupení různých žánrů ve studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice mají velmi dlouhou a dobrou tradici, pravidelně zdobí sváteční vysílání této regionální stanice a některé z nich jsou uchovány na hudebních nosičích!  

Postupně se budeme zevrubněji vracet k zajímavým live nahrávkám z bohatého archivu,  jež vznikly v péči českobudějovického rozhlasového studia nejenom U Tří lvů, ale v některých případech na různých místech jižních Čech. A opravdu – je z čeho vybírat!

Historie pořadu:
Koncertní ozvěny od Tří lvů přibližovaly jihočeskou hudební výrobu v budějovickém rozhlase už několik let v pravidelné víkendové rubrice. Od června 2019 je vysíláme jako půlhodinový pořad.

Pořad připravují

Další pořady

  • Pochoutkový rok

    Kulinární magazín spojený s exkluzivní soutěží – přihlaste své jedinečné recepty a vyhrajte kuchyňské ceny v celkové hodnotě 100 000 Kč. Přihlaste se zde >>

  • Noční linka

    Čas na vaše příběhy.

  • Folková pohlazení

    Hudební pořad o "hodné" muzice, který připravuje známý pardubický folkař a lídr skupiny Marien Víťa Troníček.

  • Dopolední host

    Zajímavá témata z různých oborů, moderátor a hosté, kteří musí dát odpověď.