Hana Hosnedlová: Pozadí

19. září 2023

Spousta žen není spokojena se svým tělem. Něco se jim zdá malé, něco zase příliš velké. Největší se jim dost často zdá jejich pozadí.

Ačkoli jistá moudrost praví, že široký zadek je prý zárukou rodinného štěstí, mnohé z nás by se tohoto požehnání někdy klidně rády zřekly.

Ale jiný kraj, jiný mrav. Třeba taková Jižní Amerika. Nejenže oplácaný zadeček je předmětem obdivu tamních mužů, ale oni se ani nijak nežinýrují vám to sdělit veřejně - ať už slovně, pohvizdováním, otáčením se nebo dokonce nenápadným štípnutím do zmiňované části těla.  

A místní ženy smyslné mužské touhy v tomto směru akceptují tím, že si své pozadí nechávají upravit. Nikoli zmenšit, ale zvětšit! Někdy jen dobře tvarovanými, běžně prodávanými vycpávkami, mnohdy ale i chirurgicky - implantáty.

Samozřejmě i v tomto případě to občas přestřelí, a tak vidíte na ulici neuvěřitelné hýžďové brašny houpající se na jinak štíhlém těle, nebo boky, na kterých by zmiňované ženy mohly nosit třeba skleničky.

Nevím, zda se takhle předimenzovaná krása líbí i mužům, ale pozornost nás Středoevropanek zaujala spolehlivě. Rázem nám ty naše proklínané zadní partie připadaly tak nějak přijatelnější. 

Takže, pokud máte problém, že vaše pozadí je trochu větší, než byste si přály, zaleťte si do Jižní Ameriky a hned vám stoupne sebevědomí...

autor: Hana Hosnedlová | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Hana Hosnedlová: Vlaštovky

    Jako malí jsme s nastupujícím začátkem školního roku měli spojené dva ukazatele z přírody, které jsme vždy bedlivě sledovali.

  • Hana Hosnedlová: Pavouci

    Každý má ve svém osobním deníku stránku s názvem Co nesnáším, čeho se bojím. Já se bojím hlavně živočichů, tedy některých.

  • Hana Hosnedlová: Smysly

    Nedávno jsme se s kamarádkami bavily o tom, který z našich smyslů bychom dokázaly oželet, kdybychom byly nuceny volit. Nejčastěji se na seznamu objevoval hmat a čich.