Víc než polovina fanoušků volejbalového Jihostroje nechce kompenzace za covidovou sezonu

12. červenec 2021

Fanoušci volejbalového Jihostroje podpořili svůj klub. Majitelé permanentek nemuseli, ale za plnou cenu si koupili nové vstupenky. Finančně tak pomohli českobudějovickému týmu, který stejně jakou další kluby poznamenala pandemie onemocnění covid-19.

Víc než polovina držitelů permanentek na zápasy Jihostroje České Budějovice nechtěla kompenzace, přestože v sezoně vinou koronaviru neviděli žádné utkání zápas. „Gesto našich fanoušků vnímám zejména jako důkaz toho, že jsme nezklamali, že si i na dálku naše výkony užívali a neztratili jsme jejich důvěru. Jsme zkrátka jedna velká volejbalová rodina, obrovsky si toho vážíme a už se na ně moc těšíme,“ komentoval generální manažer Robert Mifka.

Fotbalisté českobudějovického Dynama vyhráli v přípravě ve Vlašimi 3:1. Táborsko remizovalo s Teplicemi 2:2.

Vodní slalomář Jakub Krejčí je mistrem světa do 23 let. „Je to báječné, myslím, že jsem už nemohl jet lépe, jel jsem, co to šlo, a vyšlo to takhle krásně,“ zářil talentovaný Jihočech v cíli.

A ještě dobrá zpráva z baseballu. Hlubocký Sokol v Top6 extraligy vyhrál dvakrát nad Hrochy Brno 3:2 a 13:1. A zůstává ve hře dokonce o Top4.

autor: Kamil Jáša
Spustit audio

Související