Jak docílit výhodného sňatku a hlavně rozvodu

31. leden 2019

Zaprvé je nutné dobře vypadat. Návodů na zeštíhlení, pečování o pleť a vlasy, rady jak se dobře oblékat je plný internet. Nemáte-li dokonalá a spíš větší prsa, jděte na plastiku. Prsa jsou čelní erotičtí velvyslanci. O té operaci nikomu neříkejte, říkali by vám pak silikonka.

Za druhé je nutné se nějak zviditelnit v televizi nebo na internetu. Nemusíte být modelka, zpěvačka nebo herečka, i když tyto profese jsou nejvýhodnější. Stačí, když budete na youtube popisovat, co zrovna děláte, prostě staňte se známým ksichtem.

Obrážejte pak večírky, rauty, křty toho a onoho, hlavně akce, na nichž šmejdí bulvární publicisté a objektivy kamer. Jasní milionáři bývají vrcholoví fotbalisté, hokejisti, tenisti. Dále tu máme politiky. Průmyslníky.

Vysílejte k těmto subjektům neadresné erotické signály, ale nelovte je – zatím. Přitočte se do jejich blízkosti před kamerami a fotografy. Ty vyvolené i vyvalené pak trochu napínejte.

Druhá fáze – s vybraným subjektem chodíte. Media by to měla zaznamenat, a nafotit vás spolu, dejte si ale udělat hlavně fotografie s vyšpuleným zadečkem a vytuněným výstřihem a vrhněte je do chřtánu internetu.

Další meta – teď je žádoucí sňatek. Před svatbou buďte pokorná a milá. Přestaňte brát antikoncepci, s vybraným alfa samcem je velmi výhodné mít dítě. Média o vás píší jako o šťastném páru, necháte se vyfotit s vytrčeným těhotenským břichem. Pak s miminkem a dva měsíce po porodu v bikinách, aby se mohlo psát, že máte už zase postavičku jako lusk.

Jak tetička Irma připravila na chlapy casting složený z několika kroků

Stará dáma, seniorka, elegance, klobouk

Vzdálená tetička Irma je ozdobou našich rodinných sešlostí. Dvakrát rozvedená, šarmantní, už dávno v letech, ale přitom stále dáma, není z těch, které by sedávaly v koutě.

Uplyne pár let a konečně přichází vaše chvíle. Podáte si žádost o rozvod. Veřejnosti i soudu se dá nakukat cokoliv. Měla byste získat na svou stranu sympatie médií, veřejnosti, soudců.

A pak, s pomocí svých právníků, svedete bitvu o miliony, vily, auta, výživné, odstupné. Během toho krátkého manželství jste si totiž zvykla na přístup k jeho milionům, na róby, cestování po světě, vily, drahé hotely, šperky a je vaším právem, si tento standard udržet pokud možno navždycky.

Právníci vám vyboxují majetek, k němuž byste se bez onoho sňatku a hlavně rozvodu nikdy nedostala. Je po všem, máte to v kapse.

A jednoho dne necháte opět nafotit žhavé snímky v krajkovém prádle. A u nich bude popiska: Pánové, tohle tělo je teď volné!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.