Vaření s řepou, medem a navíc troška strašidelné inspirace

25. říjen 2022

Pochutiny z řepy, recept na staročeský medovník a hallowenské čarování na talíři. Rozmanitou inspiraci pro všední i sváteční vaření nabízí kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Čokoládový chlebíček s řepou

    Červená řepa má spoustu blahodárných účinků na lidské zdraví. Byla by tedy obrovská škoda nevyužít ji v kuchyni. Hodí se i do sladkých dezertů. Zkuste recept Petra Stupky.

  • Rychlý boršč s červenou řepou

    Udělat klasický boršč je poměrně náročná a zdlouhavá práce. Pokud ale vyzkoušíte variantu podle kulináře Petra Stupky, budete mít polévku hotovou za pouhých třicet minut.

  • Mramorová bublanina

    Bublanina patří mezi klasické dezerty české kuchyně. Pokud ji chcete trochu ozvláštnit, zkuste recept na dvoubarevnou bublaninu s ovocem kuchařského čaroděje Petra Stupky.