V tomto týdnu by se mohla začít hrát hokejová extraliga. Kolik diváků může do ochozů?

14. září 2020

Nejprve s vámi spočítáme, kolik diváků může vyrazit na hokejový extraligový zápas. Tedy přesněji řečeno, byli jsme u toho, když to spočítal PR manažer a marketingový ředitel klubu Tomáš Kučera:

„Teď je situace taková, že na hokej půjde 3 700 diváků, což je pro nás samozřejmě problém. Nejde jen o počet, ale i o to, že musíme sektory rozdělit po pětistech. To znamená, že někteří lidé nebudou moci sedět na místech, kde sedí běžně nebo kam mají permanentku.“

Dobrou zprávou je, že všem hráčům skončila karanténa, takže Motor by měl být v přípravě v plné síle.

Čtěte také

Umělá slalomová dráha v Českých Budějovicích tentokrát patřila raftařům. Soutěžní slalomovou jízdu v závodě mistrovství Českého poháru popisuje člen posádky Kaplice Pavel Putzer:

„Do té pětky, šestky to bylo výborné, možná až do desítky, kde jsme raft postavili na hranu a provedli možná v dějinách prvního půl eskymáka, takže jsme se museli vracet na jedenáctku.“

Na čase se to sice projevilo, ale výsledek ve slalomu byl stejně skvělý. Ve slalomu skončila Kaplice ve veteránské kategorii třetí, ve sprintu dokonce sympatická posádka slavila druhé místo.

Mimochodem, věděli jste, že děvčata, která hrají za Dynamo České Budějovice chtějí do ligy. Byli jsme s mikrofonem přímo na zápase. O tom až ale ve výsledkovém servisu.

To je jen krátký výčet a náznak témat, která vás čekají v aktuálních Sportovních ozvěnách s Kamilem Jášou. Více si poslechněte online nebo si pořad stáhněte do svých počítačů či mobilů.

autor: Kamil Jáša
Spustit audio

Související