V Českých Budějovicích dnes startuje výstava Hobby

13. květen 2009

V areálu českobudějovického výstaviště dnes začíná jedna z nejúspěšnějších akcí svého druhu v České republice - výstava Hobby. Letošní 18. ročník je specifický tím, že každý z výstavních dnů je tematicky zaměřen. Výstava Hobby potrvá až do neděle 17. května.

Středa bude dnem poraden pro zahrádkáře. Podrobnosti Českému rozhlasu prozradila ředitelka výstaviště Marcela Pajerová: "Bude celé řada odborných přednášek určených zahrádkářům. Budou se týkat například pěstování jarních květin, kaktusů, orchidejí a podobně. V pavilonu B1 také proběhne Den s receptářem, který oslovuje už 20. výročí, a opět se ho zúčastní zajímavé osobnosti. Zaměřený bude na kutilství, kulinářství a zahrádkářství."

Druhý den výstavy se návštěvníci mohou těšit na vše, co obnáší příprava svatby, pátek je Dnem obnovitelných zdrojů energií a dotací, sobota Dnem kulinářství a neděle bude věnována ošetřování ovocných stromů na jaře a v létě. Připraven je také bohatý doprovodný program pro děti i dospělé.

Výstavu Hobby můžete v areálu českobudějovického výstaviště navštívit od středy 13. května do soboty 16. května od 9 do 18 hodin a v neděli 17. května od 9 do 17 hodin.

Spustit audio