Úterní Noční Linka: Komu se dokážete svěřit?

29. listopad 2022

Máte ve svém životě takového důvěrníka, přítele, partnera, psychologa, zkrátka vrbu, které se můžete vypovídat? A nebo se svěřovat nedokážete a za každých okolností vše zvládáte sami a smutky si řešíte jen sami se sebou? 

Snad každý člověk má čas od času potřebu se vypovídat, svěřit se se svými starostmi, vyslechnout si na danou situaci názor druhé strany, nebo si jen tak postesknout. A zvláště v období, které je před námi, v čase adventním a vánočním snad více, než kdy jindy, potřebujeme sdílení a třeba jen postesknutí si nad věcmi, které nás trápí.

A v takové situaci jsou výhrou dobří přátelé, kterým důvěřujeme a můžeme se vypovídat, nebo partner, ochotný naslouchat, nebo třeba i psycholog, či moderátor v kontaktním pořadu rozhlasového vysílání. Důležité ale vždy je mít k dané osobě důvěru.

Máte vy ve svém životě takového důvěrníka? Komu se svěřujete, když si potřebujete s někým probrat určitou životní situaci? Nebo vždy a za každých okolností vše zvládáte sami a smutky si řešíte jen sami se sebou?

Spustit audio