Třeboňské lázně lákají na novou exotickou proceduru, takzvaný rasul

6. květen 2015

Kombinace marockého jílu, třeboňské slatiny, slunce a páry dává dohromady exotickou proceduru zvanou rasul. Nově ji svým klientům nabízejí Bertiny lázně v Třeboni, které chtějí přilákat více samoplátců.

„Klient přijde, v předmístnosti se svlékne a vchází do prostoru, kterému říkáme mazárna. Tam je připravená suspenze na pomazání těla,“ popisuje první fázi obchodní ředitelka lázní Sabina Kodlová. Bahýnko se skládá z marockého jílu a třeboňské slatiny.

Po pomazání se návštěvníci přesunou na vyhřívaná lehátka. Zde působí infrazářič, díky němuž se suspenze na těle vysušuje. Poté klient přechází do parní kabiny.

„Po páře se spustí tropická sprcha, která všechno smyje. Závěr procedury je velmi příjemný. Samozřejmě jsme ji sami vyzkoušeli, protože potřebujeme vědět, co klientům nabízíme,“ doplňuje primářka Bertiných lázní Ivana Zezulová.

Rasul je určený hlavně pro páry nebo pro skupiny, které se znají. Maximálně jej najednou můžou navštívit čtyři lidé.

Kombinace marockého jílu a třeboňské slatiny působí dobře na pokožku těla a také na klouby. Celá procedura trvá asi padesát minut, po ní si zájemci můžou naplánovat ještě masáž.

autor: hoch
Spustit audio