Středeční Noční linka: Kdy jste byli ve správnou dobu na správném místě?

22. červenec 2020

Kdy jste si to v životě řekli a v jaké situaci? Díky čemu nebo komu se na vás usmálo štěstí? Vyvázli jste z nebezpečné situace? Potkali životního partnera, vyhráli, našli dobrou práci nebo cokoliv jiného, protože jste byli na místě ve správnou dobu?

Říkejme tomu jak chceme - štěstí, náhoda nebo osud? Ale nejednou se určitě i vám potvrdilo, že být ve správnou dobu na správném místě je jak hlavní výhra v loterii.

Ostatně pokud jste si ve správnou dobu vsadili, můžete to také brát jako štěstí, které přišlo v pravou chvíli, kdy jste to nejvíce potřebovali.

Zřejmě to zná každý z nás a někdy si to řekl: Byl jsem ve správnou dobu na správném místě. Kdy jste si to řekli vy? Na vaše vyprávění a příběhy se už teď moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Své příběhy můžete k tématu napsat přes tuto internetovou stránku nebo Karlovi zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.