Soutěžte s námi o kuchařku Pochoutkového roku!

8. prosinec 2019

V týdnu od 9. prosince s námi můžete soutěžit o knížku s názvem Pochoutkový rok. Jde o originální kuchařku, která nabízí 120 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla.

V kuchařce Pochoutkový rok najdete rodinné recepty z celého Česka, od nejrůznějších chuťovek přes polévky po masové i bezmasé pokrmy. Nechybějí ani recepty na sladké koláče, kynuté buchty a další tradiční české, moravské a slezské speciality.

Všechny tyto recepty pocházejí od posluchačů regionálních stanic Českého rozhlasu, kteří se úspěšně účastnili prvních tří ročníků kulinářské soutěže Pochoutkový rok. Jako bonus pak čtenáři v knize najdou i recepty porotců.

Jak vyhrát?

Je to jednoduché. Stačí v týdnu od 9. prosince poslouchat vysílání Českého rozhlasu České Budějovice a po osmé hodině ranní zavolat na výzvu moderátora a zodpovědět soutěžní otázku.

Soutěžní otázka se týká gastronomie a budete mít vždy na výběr ze tří možných odpovědí. Kdo zodpoví soutěžní otázku správně, vyhrává!

A kdo nebude mít štěstí v soutěži, může si kuchařku Pochoutkového roku koupit také prostřednictvím webu pochoutkovyrok.cz.

Soutěž Pochoutkový rok pokračuje

Pokud vás zajímá, jak dopadl letošní ročník soutěže Pochoutkový rok na sladko, výsledky a fotky ze soutěže najdete na webu Pochoutkového roku.

Soutěž bude pokračovat i v roce 2020. Už teď nám můžete posílat své tradiční rodinné recepty, které se u vás dědí z generace na generaci, a hrát o nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

Recepty lze posílat prostřednictvím webu pochoutkovyrok.cz nebo poštou na adresu: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2 – na obálku je nutné připsat heslo „Pochoutkový rok“.

Více informací v našem vysílání každou neděli po 10. hodině nebo po 21. hodině v pořadu Pochoutkový rok.

Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka