Sobotní Noční linka: Stárnout je přirozené. Dokázali jste se smířit se svým věkem?

13. duben 2019

Jak vnímáte svůj věk? Smějete se mu, berete ho jen jako číslo? Cítíte se natolik, kolik vám skutečně je a nebo snad i lépe? Co děláte pro udržení své psychické, tedy duševní pohody? A co tělo, jak na ně myslíte? Co vás nabíjí a omlazuje? Pečujete o sebe a nebo máte dobré geny? Slavíte narozeniny a nebo jste na ně od určitého věku rezignovali?

Dokázali jste svůj věk přijmout i se vším co k němu patří? Co je napsáno ve vašich vráskách? Z čeho se radujete i přes případné bolesti?

Každý stárne, ale ne každý se dokáže se svým věkem vyrovnat, smířit. Někteří hledají elixír mládí, plastické chirurgy,jiní se usmívají a berou svůj věk jako realitu a přirozené plynutí času. Někteří začnou svůj věk řešit, až když je společnost zařadí mezi seniory. Myslíte na svůj věk a nebo to jde mimo vás? Nezáleží spíš na tom jakou má člověk přítomnou radost ze života?

Stárnout je přirozené a vrásky jsou naší součástí. Co si o tom myslíte? Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.