Sladké předvelikonoční Kuchařské čarování

Jidáše, italské holubice, mazanec, syrný koláč. Sladké velikonoční recepty nabízí ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Beránek, mazanec, velikonoční cop

    K Velikonocům patří sladké dobroty. Osvědčené recepty na tradiční mazanec, beránka nebo cop nabízí Petr Stupka. Upečte je, rozhodně jsou lepší než zajíci z rádoby čokolády.

  • Velikonoční tvarohovka – rychlá variace na mazanec

    Rychlou variantu mazance nebo starodávného syrného koláče, který se pekl o Velikonocích, vyzkoušel Petr Stupka. „Tvarohovku zvládne každý a nemusí trávit u plotny půl dne.“

  • Delikatesy z jehněčího masa

    Jehněčí maso od pradávna patřilo k oslavě jara a nového života. V současné době se ho ale u nás konzumuje pohříchu málo, což je velká škoda.