Školáci z Jindřichohradecka si mohou o prázdninách zasportovat

8. březen 2010

V pondělí 8. března začínají na Jindřichohradecku jarní prázdniny pro žáky základních a středních škol. Tomu se přizpůsobí i provozní doba plaveckého bazénu v Jindřichově Hradci, neuskuteční se totiž pravidelné dopolední plavecké výcviky.

Jak bude jindřichohradecký bazén o prázdninách veřejnosti otevřen, doplnil vedoucí provozu plaveckého areálu Petr Cihla: "S ohledem na neprobíhající plaveckou výuku budeme mít otevřeno od 10 do 20 hodin, v podstatě jako ve svátek. Otevřeny budou všechny bazény bez výrazného omezení. Lidé, kteří byli zvyklí chodit dopoledne do relaxačního bazénu za poloviční vstupné, zaplatí tento týden vstupné v plné výši."

O tom, zda bude o prázdninách v jindřichohradeckém bazénu otevřen i mokrý bufet, stejně jako ve sváteční dny, rozhodne zájem návštěvníků.

S prázdninami na Jindřichohradecku také počítají provozovatelé lyžařských vleků v okrese. Na Hradišti u Nové Bystřice se ve všední dny lyžuje už dopoledne od půl desáté. Pokud sníh vydrží, pak ve Studené pojede vlek denně od 14 do 17 hodin. V Horní Radouni se bude v pondělí jezdit od 16.30 do 20.30 hodin, v úterý a ve středu spustí vlek už v poledne.

autor: hoch
Spustit audio