Recept na štíhlou postavu! Videonávody na jednoduché cviky doma

24. červenec 2015

Pár šikovných a hlavně jednoduchých cviků předvádí lektorka pilates Renata Sabongui. Další její rady nebo rady fyzioterapeutů můžete slyšet v rubrice Styl v Dopoledni s Dvojkou.

Chcete dobře vypadat? Spoustu práce za vás udělají jednoduché „optické klamy“: správné sezení, správné držení rukou anebo zapínání zipu. Nevěříte?

Klikněte na instruktážní video s lektorkou pilates Renatou Sabongui a už dál nemusíte řešit, jak zhubnout do plavek.

Základ ideální postavy jsou pevná záda. Víte, jak správně cvičit tak notoricky známé cviky jako třeba kočičku (kočičí hřbet)? Klikněte na video! Poradí vám, jak procvičit zádové svaly.

Pryč s pneumatikou! Nastupuje pekáč buchet, jak se někdy také vypracovaným břišním svalům říká. Pár užitečných rad a cviků právě na tuto mnohdy problematickou partii ve videu ukáže zase Renata Sabongui. Třeba správnou techniku sklapovaček. Klikněte!

Další videonávody najdete na YouTube kanálu Dvojky, přímo v seznamu Poraden. Anebo na webu Dvojky, v sekci Poraden.

Lektorka Pilates Renata Sabongui byla hostem v Nočním Mikrofóru. Poslechněte si. Povídal si s ní moderátor Vlastimil Harapes.

autoři: rota , Adam Kebrt
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.