Projekt 6+1 aneb měníme životní styl s rozhlasem vrcholí. Hostem je dietoložka Kateřina Cajthamlová

27. leden 2017

Pátečním hostem v našem Radioklubu za účasti diváků a posluchačů byla 27. ledna 2017 po 10. hodině opět lékařka, internistka a psychoterapeutka, moderátorka televizního pořadu Jste to, co jíte - Kateřina Cajthamlová. Projekt 6+1 aneb měníme životní styl s rozhlasem vyvrcholil.

Už jste zaznamenali naši celoroční výzvu 6+1? Možná to je spíš sedm odvážných nebo dokonce sedm statečných - přesněji sedm rozhlasáků, kteří se rozhodli pod vedením doktorky Kateřiny Cajthamlové během roku změnit svůj životní styl, zlepšit zdravotní stav, zkrátka zkrásnět. A proč 6+1?

Protože šestici odvážných, kteří se rozhodli ubrat na hmotnosti, centimetrech a také přidat na sportovních aktivitách, zkrátka změnit svůj životní styl… doplňuje jeden, který chce podobné, ale místo ubraných kilogramů je potřebuje získat a tím i vytrénovat svou postavu.

Čtěte také

Podaří se nám to? Tuhle otázku jsem položili i doktorce Kateřině Cajthamlové, která přistoupila na naši hru a rozhodla se jednou měsíčně radit nejen nám, ale také v naší Radiokavárně i všem posluchačům u rozhlasových přijímačů.

Jedním z nejčastějších přání dnešních lidí je zhubnout. Ať už se jedná o 5 nebo 30 kilogramů, shodit na váze a ubrat centimetry objemu si žádá několik zásad. Především zdravou stravu, pohyb a pevnou vůli. Ta je nutná k překonání těžkých začátků s novým životním stylem.

Příjemný poslech!

autoři: KLO , pku
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.