Poslouchejte, co chcete a kdy chcete. Nová aplikace mujRozhlas přináší vše z rozhlasu do mobilu i počítače

6. prosinec 2019

Aplikaci mujRozhlas najdete v App Storu a na Google Play. Získáte díky ní přístup k unikátním nahrávkám, živému vysílání i rozhlasovým hrám a dokumentům – to vše v novém designu a s užitečnými funkcemi.

Rádi posloucháte regionální zprávy, rozhovory, pohádky nebo vás zajímají rozhlasové hry s českými herci? Nyní stačí kliknout na ikonu v mobilu a máte po ruce stovky pořadů pro každého.

Český rozhlas spustil novou aplikaci mujRozhlas. Stáhněte si ji a budete mít celý svět audia na jednom místě.

Co všechno mujRozhlas umí?

Kromě živého vysílání všech stanic v aplikaci najdete nové díly pořadů a unikátní nahrávky z archivu. Budete mít přehled o všech podcastech a získáte mnoho hodin kvalitního poslechu.

To vše díky snadnému ovládání a šikovným vychytávkám. Nastavte si sami záložky v menu, v noci si přepněte na tmavý režim. Oblíbené pořady si můžete pustit živě a pokud nestihnete začátek, můžete se díky takzvanému timeshiftu vrátit i zpět. Pořady si také můžete stáhnout a uložit na později, ušetříte data.

Novou aplikaci mujRozhlas najdete v App Storu a na Google Play. Aplikace je přehledná, intuitivní a dobře se čte na mobilu. Má i webovou verzi.

Předchozí rozhlasové aplikace Radiotéka a iRadio zůstávají zatím funkční, ale nemají již technickou podporu, doporučujeme proto stáhnout mujRozhlas.

autor: Český rozhlas České Budějovice
Spustit audio

Související