Písecká radnice vyhlásila anketu ke stavbě Centra sociálních služeb na sídlišti Portyč

29. červen 2011

Město Písek chce opět znát názor veřejnosti na projekt vybudování Centra sociálních služeb na sídlišti Portyč v Písku. Po čtyřech měsících, které uplynuly od bouřlivého veřejného projednávání tohoto záměru, byla vyhlášena anketa.

Písečtí anketu najdou na webových stránkách města a také v píseckém zpravodaji společně s architektonickou studií centra. Vyplněnou ji pak mohou odevzdat do 31. srpna v Infocentru, Městské knihovně nebo na podatelně Městského úřadu.

Starosta Písku Ondřej Veselý k tomu dodává: „Anketa má samozřejmě sloužit jako podpůrný názor pro zastupitele při rozhodování, zda požádat o dotaci na zbudování Centra sociálních služeb. Zastupitelé jsou samozřejmě každý individuální organizmus, takže každého ovlivní něco jiného - někoho finanční stránka věci, jiného zlepšení sociální situace na sídlišti Portyč nebo postoj obyvatelstva.“

Vybudování píseckého Centra sociálních služeb za 23 milionů korun, stejně tak jako jeho provoz by měly pokrýt finance získané z dotací. Zda o ně město zažádá, rozhodnou zastupitelé na svém zasedání na přelomu září a října letošního roku.

Spustit audio