Nedělní Noční linka: Šťastný může být člověk v každém věku

22. září 2019

A co vy? Potkalo vás stěstí v momentě nebo letech, kdy už jste v to ani nedoufali? Jaké štěstí vám přišlo do života? Láska, splnilo se vám přání z dětských let a tím jste byli šťastní? Splnili jste si sen, který vás učinil šťastnými až v pozdějším věku? Museli jste na své štěstí dlouho čekat?

Člověk má sny touhy a přání. Někomu se splní záhy a celý život má naplněný láskou nebo vysněnou profesí, jiný na splnění svých snů a tužeb čeká. Někdy vás potká štěstí ve chvíli, kdy už jste v to ani nedoufali a je jedno jestli nám je 40 nebo 60 let.

Paní Zdena si od dětství přála mít psa. Rodiče jí toto přání nemohli splnit. Krátce po odchodu do důchodu si pořídila jezevčici Zuzanku a je s ní šťastná. Je to pro mě štěstí a celý dlouhý život jsem věřila, že jednou pejska budu mít, napsala Karlovi Sladkému do Noční linky.

Jste šťastní nebo na své štěstí, ať už jakékoliv, teprve čekáte? Co vám chybí ke štěstí? Na vaše příběhy se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio