Nedělní Noční linka: O čem a s kým si rádi vyprávíte? O čem si v životě rádi popovídáte?

24. únor 2019

Vyprávíte, povídáte si rádi? Kdo je vašim posluchačem a nasloucháte rádi vyprávění druhých? Kdo z vaší rodiny byl zaručeným vypravěčem, komu jste rádi naslouchali? Jaké je vaše oblíbené téma hovoru? Co vás zajímá? O čem by se s vámi měl člověk bavit, abyste našli společnou řeč? Nechybí lidem v dnešní době právě slovní komunikace a povídání?

Lidé jsou společenští tvorové a tak mají potřebu popovídat si, vyprávět zážitky, sdílet příběhy. Nechybí vám v dnešní době komunikace a nebo si máte s kým popovídat a probrat život?

Říká se, že o počasí mluví ten, kdo nemá co říct. Každého ovšem zajímá něco jiného, každý má jiné oblíbené téma k hovoru. Někdo žije hudbou, jiný historií, někoho zajímá příroda, sport, jiného počítače. Pokud byste někoho pozvali na návštěvu nebo na kávu, jakým tématem k hovoru by vám udělal radost?

S kým si povídáte a vyprávíte v dnešní době vy? A nebo mluvíte sami se sebou? Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio