Nedělní Noční linka: Co je u vás obráceně?

27. listopad 2022

Podle některých průzkumů sledují muži stránky s prádlem častěji než ženy a ženy jsou častějšími divačkami sportovních přenosů než jejich protějšky. Možná ale není nutno zacházet do podobných extrémů a bude stačit položit otázku, v čem jsou u vás doma oproti tradičnímu rozdělení prohozené role.

Je vaše paní schopná vysekat drážku na přívod k vypínači a zahladit ji fajnovou omítkou a vy se spíše věnujete vaření? Je váš muž tím, kdo děti vodí a vyzvedává ze školky a vy jste ta, která zařizuje řemeslníky a vybírá vzor nových dlaždiček? Při výběru dovolené je u vás spíše žena tím, kdo má jasno během prvních vteřin debaty a muž týdny váhá, přemýšlí a zvažuje, kam vlastně pojedete?

O tom, co je u vás doma opačně si v dnešní Noční lince budete moci povídat s Borkem Kapitančikem na telefonu 731 800 900. Psát můžete i do formuláře na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.