Neděle: V novém roce jinak a lépe

3. leden 2016

Co očekáváte od nového roku a co uděláte sami pro to, aby byl lepší než ten loňský? Dali jste si případně nějaká předsevzetí? Na co se v letošním roce těšíte? Rádi byste letos žili jinak, udělali si více času na sebe, své blízké, přátele, koníčky? Co máte v plánu? S jakými očekáváními pro sebe vstupujete do roku 2016? Co byste v Novém roce na sobě-ve svém životě rádi změnili?

Mnozí půjdete zítra poprvé po svátcích do zaměstnání a opět začne "kolotoč" všednodenních povinností a úkolů. Nový rok 2016 je zatím jako nepopsaný list. Mnozí do něj vstupujeme s očekáváními a přejeme si jen to nejlepší. Přitom ale jen očekáváme, co přijde a nejsme ochotní nebo schopni udělat něco pro to, aby se nám žilo lépe.

Možná jste rozhodnuti letos ve svém životě mnohé změnit, zkusit to zkrátka jinak... Možná jste před zásadním rozhodnutím a ještě sbíráte sílu. Bez plánů, plánování a těšení se na to, co přijde, to nejde. Ale je potřeba také se zapojit a jít štěstí a radosti naproti...

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.