Na budějovickém výstavišti začaly podzimní trhy, náhrada za jarní Hobby, které se kvůli pandemii koronaviru neuskutečnilo

4. září 2020 10:36

Sortiment je blízký tomu, který mohli návštěvníci najít na zrušeném květnovém Hobby, jako je vybavení domácnosti, zahrady, ale třeba i textil, drogerie a podobě. „Co se týče setby a sazenic a různých zahrádkářských potřeb, blíží se sortiment tomu, co teď lidé aktuálně nakupují a shání,“ doplňuje mluvčí výstaviště Michaela Čeňková.

V souvislosti se stále aktuální nákazovou situací Covid-19 má Výstaviště České Budějovice pro návštěvníky připraveny dezinfekční stojany při vstupu do areálu a organizátoři doporučují u samoobslužného prodeje využívat jednorázové rukavice nebo jiný ochranný prostředek na ruce s tím, že například zkoušení oděvů a obuvi by mělo probíhat až po předchozí dezinfekci rukou.

Stánky se zbožím naplánovalo výstaviště na volných venkovních plochách v přední části areálu. Vstup do areálu je omezený pouze hlavní bránou z Husovy ulice. Výstava potrvá do nedělního odpoledne.

Spustit audio

Související