Přejít k hlavnímu obsahu
Český Rozhlas
  • iRozhlas
  • Program
  • mujRozhlas
  • Stanice
  • O rozhlase

Poslouchejte živě

Stanice Audioarchiv Podcasty
  • Podcasty
  • Komentáře
  • Kultura
  • Sport
  • Jak nás naladíte
  • Hry, četby, povídky
  • Věda
  • Náboženství
  • Digitální rádio
  • Historie
  • Příroda
  • Publicistika v obraze
  • Zelená vlna
  • Radiotéka - Kupte si audioknihu
  • Rozhlasový poplatek
České Budějovice
Přehrát
  • Program
  • Audioarchiv
  • Kamery

Jídlo

  • Program
  • Pořady
  • Audioarchiv
  • Playlisty
  • Lidé
  • Kamery
  • O nás
  • Jak nás naladíte
  • Kontakt
  • Naše akce
  • O čem se mluví
  • Orchestr
  • Recepty
  • Video
  • Zprávy

Marinování, předpékání a další užitečné tipy pro grilování

1. červen 2021
Kuchařské čarování

Recepty na marinády, předpékací kouzlo, mleté a sekané maso na grilu i sladká tečka. Inspiraci pro venkovní přípravu jídla nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka
Sdílet
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Spustit audio
  • Všechny díly pořadu na mujRozhlas

Mohlo by vás zajímat

  • Ilustrační foto | foto: Fotobanka Profimedia
    Ilustrační foto | foto: Fotobanka Profimedia

    Grilování – fígle, recepty na marinády, jak opéct rybu, sýr, ovoce

  • Ilustrační foto | foto: Shutterstock  (foto Země: NASA)
    Ilustrační foto | foto: Shutterstock  (foto Země: NASA)

    7 nejčastějších chyb při grilování

  • Ilustrační foto | foto: Shutterstock
    Ilustrační foto | foto: Shutterstock

    Doplňky ke grilovanému masu – salsa, dipy, cibulové čatní, bylinkové máslo

Jak nás naladíte na DABu

Více z pořadu

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Phúc Long,  Unsplash,  Licence Unsplash
    Přehrát

    Salátové variace

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Fotobanka Shutterstock
    Přehrát

    Těstoviny a mnoho nápadů, jak s nimi čarovat v kuchyni

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Fotobanka Pixabay
    Přehrát

    Koření a kořenění a speciality z palačinek

  • Přehrát
    Ilustrační foto | foto: Dagmar Heřtová,  iROZHLAS.cz
    Přehrát

    Jehněčí maso a využití vařených vajec po Velikonocích

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.

  • Saturnin

    Zdeněk Jirotka

    Koupit
  • Mrtví se nevracejí a další povídky

    Karel Klostermann

    Koupit
  • Stopy, fakta, tajemství

    Stanislav Motl

    Koupit

Český rozhlas
Zprávy
Koronavirus
Stanice
eShop
mujRozhlas
Živé vysílání
Audioarchiv
Podcasty
Mobilní aplikace
O nás
Jak nás naladíte
Nápověda
Lidé v rádiu
Kariéra
Kontakt
Rozhlasový poplatek
Sledujte nás
Facebook
X
Youtube
Instagram
LinkedIn
Český rozhlas

Cookies Osobní údaje Podmínky užití English

© 1997-2025 Český rozhlas