Kuchařské čarování s česnekem a k tomu jeden sladký recept

Pozitivní vliv česneku na naše zdraví a také recepty na česnekové máslo, česnekové brambory, asijský bůček, ale i baklavu připomíná ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Zapečený fenykl s česnekem

    Fenykl má specifickou, mírně nasládlou kořenitou chuť. Pokud ho zapečeme, můžeme ho podávat i jako samostatný pokrm. O recept se podělila Štěpánka Kutišová.

  • Jemná indická omáčka

    Recepty z Dálného východu mohou skvěle zpestřit váš jídelníček. Vůbec se jich nemusíte bát. Zkuste připravit třeba jemnou indickou omáčku, která se podává s rýží.

  • Rychlý boršč s červenou řepou

    Udělat klasický boršč je poměrně náročná a zdlouhavá práce. Pokud ale vyzkoušíte variantu podle kulináře Petra Stupky, budete mít polévku hotovou za pouhých třicet minut.